keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Tenttiangstia

Ei voi olla kyllä todellista kuinka kamalaa voi tenttiin lukeminen olla. Asiasta en ymmärrä mitään, vaikka kuinka lukisin ja ajatukset lähtee harhailemaan minuutin välein eli siis keskittymiskykyä ei juurikaan ole.

Mä olen varmaan vaan tullu liian vanhaksi oppimaan tollasta kapulakielistä paskaa mitä noi teoria ja metodiikkakirjat sisältää. Turhaa jaaritusta asioista. Katsellaan siltä kantilta ja vähän toiseltakin ja naamioidaan luultavasti aivan yksinkertainen asia niin hienojen sanojen taakse ettei sitä itse asiaa sieltä kaiva esiin enää kirveelläkään. Haiskahtaa vanhojen setien pätemisen tarpeelta

Kuume on onneksi hellittänyt että siinä mielessä tilanteen pitäisi olla jo parempi, mutta valitettavasti sen kuumeesta johtuvan "takaraivostani on ammuttu pala pois haulikolla" -tunteen tilalle on tullut räkää.

En tiedä mitä tässä pitäisi ajatella. Asettaako rima vaan niin matalalle, että pelkkä läpimeno riittää vai yrittääkö tyydyttää tämä epämääräinen halu menestyä. Blaah... Tiedän, että tentaattorin ja minun ajattelutavat asioista ovat hyvin erilaiset eli siltäkin kantilta katsoen peli on menetetty.

Takaisin kirjan ääreen

Ei kommentteja: