torstaina, tammikuuta 19, 2006

Päätöksiä

Mä olen ollut tänään päättäväisellä päällä. Menen töihin (jos mut viel huolitaan kaiken tän soutamisen ja huopaamisen jälkeen) ja palaan vanhan rakkaan harrastuksen pariin eli siis kuntosalille. Ihanaa. Mikään ei oikeasti voita sitä tunnetta kun ekan (tai siis ekojen) salikäynnin jälkeisenä aamuna yrittää kammeta itseään ylös sängystä ja kivun kautta löytää itsestään kokonaan uusia lihasryhmiä. Tiedän, sisälläni asuu pieni masokisti, joka nauttii kivusta. Mut minkäs teet. Kipu on kivaa ja tekee hyvää.

Tää pakkanen on jotain aivan uskomatonta. Viimeisetkin aivosolut tuhoutuu tuolla pakkasessa, ja mähän en tunnetusti pipoa käytä. Hanskat oli tänään sentään mukana, tosin laukussa. Mut siis joo, kotiseudulla Itä-Suomessa on kuulemma luvassa -35 asteen pakkaset ja ei voi kuin onnitella noita Kittiläläisiä, joilla oli -40 tänään. Toisaalta eikös joku jossain ollu luvannut, että Maaliskuu on talvisin kuukausi tänä talvena. Eli siis lisää on tulossa.

Nyt tämä vaimoke suuntaa keittiöön tekemään ruokaa. Mies kun saapuu kohta kotiin, sikäli mikäli on malttanut irottautua kaljatuopista...

Ei kommentteja: