perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Urheilusta puhuminen karkottaa siis lukijat. (Mental note to myself)

Lost alkoi sitten eilen, eikä kyllä kaikesta ennakkorummutuksesta huolimatta ainakaan minua vakuuttanut. Se oli suorastaan hiukan kökkö. Tai sitten mä en taas vaan tajunnut. Onneksi sentään nelosen sarjauutuuksista Deadwood vakuutti ainakin minut. Ja koukussa ollaan...tukevasti.

Eilinen päivä meni yleisen väsymyksen merkeissä. Kuntoilun aloitus oli ilmeisesti hiukan liian raju, koska voimat olivat poissa koko eilisen päivän. Tänään aion ottaa salilla hiukan rauhallisemmin, että jaksan illalla nauttia muutaman drinksun kaverin seurassa.

Parempi puolisko onnistui myös yllättämään eilen positiivisesti. Ehkä se sittenkin ymmärtää jotain ja tuskin ainakaan tahallaan minulle huolta ja murhetta tuottaa. Minulla on ihana mies, jolle mun vaan täytyis aina välillä muistaa olla parempi vaimoke.

Eilisen ehdoton kuningashetki oli tunnin rentoutuminen sängyllä maaten Requiem for A Dreamin Soundtrackin seurassa. <3

Edit 14.25 Hävettää. Huolto- ja sähkömies parivaljakko kävi täällä taas... Ja huomasivat, että ei tässä ilmastoinnissa mitään vikaa ole, tää on vaan unehdettu kytkeä päälle viimeisen suodattimien vaihdon jälkeen. Sehän nyt ei tietenkään ole asukkaan vika, mutta kieltämättä asukas tunsi olonsa hiukan tyhmäksi kun ei ollut huomannut ilmastoinnin puutetta melkein puoleen vuoteen. Et sellasta. Pitäisköhän näin armottomasti uusavuttomille olla joku tuettu asumismuoto, jossa kaikki tehdään valmiiksi, kun mitään ei itse osaa eikä tajua? Tai saada itsestään edes sen verran irti, että ilmoittaisi viasta heti sen huomattuaan, eikä muutaman kuukauden päästä. Laiska paska.

Ei kommentteja: