sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Sairaana

Jahas... Täällä sitä taas istutaan valveilla, sairaana. Vanha vaiva palasi piruilemaan. Huomenna olisi heti aamusta hammaslääkärikin, enkä nyt sit tiedä voinko sinne mennä. Suututtaa, kun niitä aikoja saa odottaa. Olotila on tällä hetkellä niin tuskainen, etten edes kykene miettimään koko asiaa. Yritän vain saada ajatukset jonnekin muualle. Nukahtaminen olis kivaa, mutta eipä taida ihan äkkiä onnistua. Taidanpa soittaa siihen tyhmään vastaajaan nyt.... Ja noin. Nyt ei sitten tartte tota miettiä.

Täytyy myös todeta, että keskustelu siitä saakelin laskettelureissusta on taas palannut kuvioihin. Se ottaa päähän. En luultavasti sitten jaksa vääntää asiasta ja lähden mukaan ja sit mulla ei ole hauskaa ja sitten joku saa taas syyn valittaa.. Ennakkoon negatiivinen asennekaan ei tietysti helpota, mutta kun tiedän, etten siitä reissusta osaa nauttia toisen talutusnuorassa.

Muutenkin tässä on kerennyt viikonloppuna pyöritellä mielessään vaikka minkälaisia ajatuksia. Mä en vaan ole jaksanut kirjoittaa niistä. Enkä jaksa nytkään. Liian henkilökohtaista, liian kipeää.

Ei kommentteja: