sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

No niin.. mulle alkaa kuumuus riittää. Tää on niin tuttu juttu. Ensimmäinen kuuma päivä on aina ah niin ihana, mut seuraava ei sit enää aiheutakaan mitään riemua ja nyt alkaa jo tuntua tukalalta. Aurinko ei ole mua varten. Vaalea ihoisena palan heti ja nestehukkainen päänsärky iskee todella helposti. Auringosta tulee sentään lisää energiaa.

Varma kesänmerkki on myös se, että muurahaiset yrittävät vallata asuntomme. Imuroin ne penteleet pois ja iskin takaoven kynnykselle kunnon karkotusaineet. Onneksi ei ole lapsia tai lemmikkejä, joille vois tulla mieleen syödä nuokin myrkyt.

Nopeasti tämä miehetön aika on kulunut. Kohta mies on taas kotona. On kyllä ollut kivaa tehdä kaikki asiat just niinku huvittaa ja nukkua X:nä omassa sängyssä. Onneksi on vielä kuitenkin pari vapaapäivää. Huomenna olisi museologian seminaari Turun linnassa ja Tiistaina olisi tarkoitus mennä kakkostyöpaikkaan tutustumaan niiden uuteen kassajärjestelmään. Heinäkuun pahimpina kesälomakuukausina teen nimittäin sielläkin muutaman vuoron.

Kohta siirryn tuonne olohuoneen sohvalle katsomaan lätkää ja mies saa taas kotiin tultuaan valittaa naisensa erittäin oudoista harrastuksista. =) Kaverin kanssa lätkän katsominen olis kyl mukavampaa mut kaikki tuntuvat niin varatuilta. =(

Viimeinenkin vapun juhlijoista on nyt sitten hakenut unohtuneet kamansa. =) Oli kuulemma ollu hyvät pirskeet....

Ei kommentteja: