tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Tämä aamu on ollut kummallinen. Mä en muista milloin viimeksi olen ollut näin "tunteeton" tai siis onkohan tämä nyt sitten se "normaali" olotila. En ole iloinen, enkä surullinen. Tällä hetkellä elämä vain ON. Mikään ei jaksa edes ärsyttää. Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, mutta oikeastaan ei kauheasti kiinnosta murehtia moisia. Teen mitä jaksan ja muilta hommilta kerkeän.

Huomenna olisi palotarkastus. Kämpästämme puuttuu toinen palovaroitin, joten se täytyy varmaan hankkia, niin ei tartte huomenna kuunnella valituksia enää siitä. Yläkerran varoittimen huonosta sijoittamisesta kun tullaan valittamaan joka tapauksessa. Pääsenpähän pitkälle kävelylenkille, jos vaikka tallaisi aina Länsi-Keskukseen saakka hakemaan kyseisen vempaimen. Tänään täytyisi myös muistaa täytellä tuo paperi ja poistaa mm, tavarat telkkarin päältä ym. muut paloturvallisuuteen liittyvät asiat. Mä en kyllä ymmärrä kuinka tuikkulyhdyt voivat olla "palovaarallisia" telkkarin päällä. Ne kun eivät haittaa ko. laitteen ilmanvaihtoa, eikä niissä polteta koskaan tuikkuja telkkarin päällä. Mutta mitäpä minä ymmärtäisin.

Taidan taas hiukan "nokittaa" naapureita ja jättää laittamatta ruksia palotarkastuslomakkeen kohtaan: Asunnon pelastustiet ovat aina avoinna (tjs.). Voisin vaikka kirjoittaa alle huomautuksen: "Avoinna mikäli joku naapureistani tai naapurin vieraista ei ole päättänyt käyttää kyseistä tietä parkkipaikkana." Olen muuten ajatellut ruveta jakamaan "mikkihiirilappuja" näille idiooteille. Mun käsityskykyyn ei mene kuinka ihmiset eivät jaksa kantaa kauppakasseja parkkipaikalta omaan asuntoonsa. Matkaa ei kumminkaan ole montaa kymmentä metriä. Tästä asiasta kuuntelin asukastoimikunnan kokouksessa keskustelua yli tunnin ja oli muuten viimeinen kerta kun siihen kokoukseen osallistuin. Jos joku asia on laissa kielletty, niin minkä takia sen sallimisesta edes keskustellaan. Itse kannan kauppakassit ihan iloisesti kotiin joko suoraan kaupasta tai ainakin bussipysäkiltä josta on hiukan enemmän matkaa kotiovelle kuin parkkipaikalta.

Hhhmmm... Tässähän melkein saavuttaa jonkin tunnetilan.

On muuten ollut yllättävän raikas ilma kämpässä, kiitos tuon vaihteeksi toimivan ilmastoinnin.

Ei kommentteja: