torstaina, helmikuuta 16, 2006

Kisaväsymys

Mulla alkaa olla kisaväsymys. On jostain syystä jääneet yöunet aika vähiin viime aikoina. Välillä sitä miettii, että kuinka urheiluhullu sitä täytyy olla. Varsinkin kun yöllä klo 23.00 tuijottaa curling peliä sormet ja varpaat kippurassa jännityksestä. Tai sit mun elämästä vaan hiukan puuttuu sisältöä. :yes:

Tän päivän hymyn :>> sai kyllä ehdottomasti aikaan tämä about viikko sitten uudelleen löydetty lapsuuden ja nuoruuden kirjekaveri. Häneltä oli tullut yön aikana selkeästi kännissä kirjoitettu sähköposti, jossa hän kertoi minun olleen villien seksiunelmiensa tähti silloin aikoinaan ja kysyi vielä, että ajattelinko minä häntä koskaan "sillä tavalla". Ja onhan se myönnettävä, että tumma, komea ja hauska pörröpää vetosi mielikuvitukseeni silloin teininä. ;D Suloista, eikö totta?

Huomenna on sitten aika taas astua junaan ja palata normaaliin elämään. Ihanaa, että saan luettua kaikki suosikkiblogini, kun tällä superhitaalla yhteydellä en ole kaikkia viitsinyt edes yrittää lukea. Juu ja mähän en suinkaan ole addikti

Ei kommentteja: