perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Eilen illalla myöhään iski taas totaalinen looseri-olo. On taas ilmeisesti se aika kuukaudesta, kun normaalisti tasaisesti ylös ja alas keinuttava aallokko muuttuu tsunamiksi ja hypestä tullaan pohjalle silmän räpäyksessä korkealta ja kovaa.

Ihmeellisesti nämä neljä vapaapäivää on mennyt jonnekin. Tekemistä on riittänyt. Tänään vielä täytyisi muuttaa tämä reilun 80 neliön sikolätti kodiksi jälleen, niin voisi hyvillä mielin lähteä leffaan illalla ja huomenna töihin.

Onnistuin eilen hankkimaan selkääni jonkin ihme krampin jonnekin tuonne vasemman lapaluun alle. Halvaannuttava kipu iskee aina kun tekee virheliikkeen.Onneksi maanantaina on hieronta. Siitä tulee kyllä Via Dolorosa, kun on kaikki lihakset kropassa aivan jumissa. Ei toi palauttava lihashuolto ole mun vahvimpia lajeja treenaajana. Mutta tänään en sitten mene salille. Yritän keretä sinne sunnuntaina ennen leffaa.

Nyt kauppaan tekemään viikonlopun ruokaostokset ja sitten täytyy todellakin tarttua tuohon imuriin. Vastenmielisempää asiaa en kyllä tiedä kuin siivoaminen. Mä olen hyvä sotkemaan, mutta huono korjaamaan jäljet.

Ei kommentteja: