sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

olipas taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Lähdettiin eilen aamulla, tai siis oikeastaan päivällä testaamaan maastohiihtotaitojamme ja nehän oli ihan hukassa. Alku oli yhtä tuskaa, mutta kyllä se sitten vähän kerrallaan alkoi sujua.Varsinkin kun päästiin noille luonnonladuille kansallispuiston alueelle. Kilometrejä ei varmaan kertynyt hurjasti, mutta hauskaa oli, eikä nenä edes palanut. Sääli ettei päästy pyhänkasteenputoukselle, kun lumivyöryvaaran takia isokuru oli suljettu.

Sitten siirryttiin notskille paistamaan makkaraa ja avattiin päivän ekat bisset. Laturetkellä nautittua minttukaakaotahan ei tunnetusti alkoholiksi lasketa. Siitä sitten alkoi railakas After-Ski, joka huipentui hervottomaan jorailuun paikan ainoassa pubissa 90-luvun discohittien ja nykytanssimusiikin tahtiin. Välillä käytiin teltan puolella vilkaisemassa illan live-esiintyjää Aki Louhela Bandia.

Nyt aurinko paistaa, darra ei ole paha ja meikäläinen harkitsee jopa laskettelemaan lähtemistä. Aikaa olisi vielä tässä aamupäivällä muutama tunti verestää vanhoja taitoja ja voittaa huonoiten pukeutuneen laskijan palkinto. =) Ei sitä tiedä jos tässä vaikka innostuisi. Kunhan nuo muut unimurmelit heräävät.

Ei kommentteja: