sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Hevillä ei hävitä! =)

Pitäiskö nyt sitten sanoa, että mitä minä sanoin. Kun kisoihin lähetetään biisi, josta suomalaiset itse pitävät ja joka vielä edustaa sitä musiikkilajia, jonka suomalaiset hallitsevat parhaiten maailmassa, tulee menestystä. Pakettiin tarvitaan vielä kunnon show ja ennenkaikkea artisti, joka lähtee kisaan "omana itsenään" ja osaa toimia median kanssa. Jätetään eurohumpat ja kaihoisat balladit niille maille, jotka niitä osaavat tehdä.

On upeaa, että Lordi jaksoi koko kilpailurumban läpi. Ekstra pisteet menevät sille brittien tulosten julistajalle, joka osoitti todellista hevihenkeä. =)

Huonosti ja liian lyhyillä unilla nukutun yön jälkeen on aika valmistautua taas työpäivään. Samperin sunnuntaiaukiolot. Ainoa hyvä puoli tässä on se, että yhdestä päivästä harvemmin saa melkein 150 euroa palkkaa. Jos omistaisin Lordin fanipaidan pistäisin sen töihin päälle. Täytyy sellainen hankkia ensikädessä, vaikka en niitä yleensä harrastakaan.

Ai niin, Onnea vaan niille kymmenille, jotka ovat luvanneet ottaa Lordi tatuoinnin, mikäli poppoo voittaa. Paskahatun syöjät ovat jo luultavasti syöneet sanansa ja siirtyneet miettimään Lordin voiton negatiivisia puolia. Kuten Äitini sen kiteytti: "Yesss!!! Yle menee konkkaan!!!!" =D

Ei kommentteja: