perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

Onpas tännekin taas jäänyt kirjoittamatta... Mutta eipä tässä kauheasti mitään uutta kuulu. Töitä töitä ja töitä. Nyt kun jaksaa niin syksyllä voisi sitten keskittyä siihen mahdolliseen valmistumiseen. *Huokaus*

Vihdoinkin DBTL on suvainnut julkaista ohjelmistonsa. Täytyykin heti mennä vaihtamaan vapaapäivää, koska DJBB näköjään soittaakin jo Torstaina. :) Torstai vapaaksi ja perjantaille myöhäinen iltavuoro... Siinäpä vasta suunnitelma. =)Toivottavasti lippuja saa vielä loppukuusta. Tällä hetkellä ei sellaisiin ole varaa.

Mies on kipeä. Hirvittävä yskä, mutta ei kuumetta. Lääkäri oli ollut huolissaan koholla olevasta leposykkeestä.Täytyy tarkkailla, ettei tulehdus vain pääse leviämään sydämeen saakka. Toivottavasti minä en sairastu, töissä on niin paha pula työvoimasta, että muutenkin hirvittää, saati sitten sairasloman sattuessa.

Suurin ilonaihe tällä hetkellä elämässä on kyllä ehdottomasti musiikki ja liikkuminen. Pariin kertaan on se juoksijan flow taas päässyt iskemään. Eilenkin olin lopen väsynyt, enkä meinannut saada itseäni ulos, mutta lenkiltä tullessa olo oli pirteä ja rauhallinen. Kaikki päivän huolet oli taas jääny matkan varrelle.

Ai niin.. Kylppärikin on nyt taas käytössä. Remonttimies oli eilen kertonut miehelle, että vaikka meillä oli alkuperäisesti suurin remontti, niin todellisuudessa lähes kaikissa muissa asunnoissa oli ollut kosteusvaurioita eli niistä oli jouduttu purkamaan paljon oletettua enemmän ja kuivattamaankin vielä. Eli meillä on nyt taloyhtiön ainoa toimiva kylppäri. =)

Ei kommentteja: