perjantaina, elokuuta 11, 2006

Jaahas jaahas... O_o Olen sitten onnistunut pitämään tauon... ja pitkän sellaisen.

Mitäs tässä nyt sitten on oikeastaan tapahtunut. Eipä kamalasti mitään ihmeellistä, vaikka tuntuukin, että ympäriinsä on saanut juosta pää kolmantena jalkana. Äitini vieraili meillä viime viikonloppuna. Käytiin tutustumassa Naantaliin, jossa sitten onnistuin heittämään talviturkinkin, tosin vahingossa. Samperi soikoon, että oli liukkaita rantakiviä. =D

Sunnuntai vietettiin ihan meillä kotona leffoja katsellen. Ja maanantaina aamuna sitten lähdettiin Tallinnaan. Kaunis vanhakaupunki, tuhottomasti turisteja ja epäystävällisin palvelu mitä olen koskaan kokenut. En tiedä riippuuko tuo palvelun taso kansallisuudesta vai onko se Neuvostoliiton peruja, mutta kurjaa ja tympeää se ainakin oli. Äiti onnistui sitten sairastumaan ja tiistain kotimatka olikin aika vaisu. Onneksi penisilliinit parantaa keuhkoputkentulehduksen suhteellisen nopeasti.

Itse olen tässä palaillut työelämään ja odotellut milloin tuo keuhkoputkentulehdus antaa kuulua itsestään. Tänään onkin sitten jo ollut kurkku kipeä ja lämpöäkin tuntuu olevan, en tosin tiedä johtuuko kropan lämmön nousu urheilusta, kuumuudesta vai kuumeesta. Täytyy seurailla tilannetta. Olisi tässä kuitenkin seuraavat 4 päivää töitäkin ja illalla työporukan kanssa puutarhajuhlat. Mut katsellaan. Vielä tässä on aikaa.

Ei kommentteja: