perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Bileet! Sebastian pitää siis bileet, jotka eivät oikeastaan olisi voineet sattua parempaan saumaan. Paljon (toivottavasti) uusia ihmisiä ja hauskanpitoa jossain muualla kuin Turussa. Näitä odotellessa voinkin sitten keskittyä työntekoon. Ensi viikko on taas pullollaan työvuoroja, joka on kyllä ihan hyvä juttu. Rahaa tulee sen verran, ettei syömistä tartte ihan kokonaan lopettaa. ;D

Kävin repimässä hiuksiani tänään vanhassa työpaikassa. Pyysivät sinne tuuraamaan huomenna aamusta muutamaksi tunniksi ja tietysti suostuin. Tajusin vaan siellä käydessäni, että olen tässä vähän reilussa kuukaudessa unohtanut kaikki sen paikan rutiinit ja sit siellä vielä kaiken huipuksi pyörii joku ihme kampanja. Varmaan tulee tosi kiva lauantaiaamu. Paikalla skarppi ja asiantunteva myyjä, As if.

Tänään sitten katsastamaan kaverin uusi vielä remontissa oleva asunto ja muutama lasi viiniä ja jotain herkkuja. Pitkästä aikaa kuulumisten vaihtoa, kun ei olla tavattu aikoihin. Paljon on vettä virrannut Aurajoessa sen jälkeen kun viimeksi kunnolla keskusteltiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulee varmasti hauskaa riippumatta väenpaljoudesta tai sen vähyydestä. Ei voi tietää. :-)