keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Joo siis enhän mä voi olla tänne kirjoittelematta. Kunhan vain uhkailen ja kerjään huomiota. Tosiasiassa tämä homma menee tästä lähtien näin: Tämä blogi on arkipäiväisyyksiä varten. Kepeää tekstiä, ei mitään k-18 kamaa. Tuo toinen blogi olkoon sitten niitä synkkiä ajatuksia varten. Sitä jokainen lukee omalla vastuullaan. Kommentteja otetaan vastaan molempiin, mutta tuon toisen blogin teksteistä on kenenkään turha ottaa hernettä nenään. Minähän varoitin.

EDIT: Enkä sitten myöskään välttämättä halua keskustella kaikista tuonne toisaalle kirjoittamistani asioista. En jaksa. Joistain asioista puhuminen vain on turhaa.

Vietin tänään päivän arkeologiaseminaarissa linnassa. Yllättävän antoisaa oli. Virolaisten vieraiden esitelmät osuivat todella lähelle omaa gradun aihettani ja suorastaan hiukan harmittaa, etten tänään jaksanut heidän kanssaan illalla baariin. Mukavaa ja innostavaa. Isommalla porukalla mietittiin graduni ongelmia ja kysymyksenasetteluja. Positiivista nostetta vaihteeksi.

Juoksukin kulki tänään kuin unelma. Jälleen kerran niitä päiviä kun voisi juosta vaikka kuuhun, kuvaannollisesti. Nytkin oli pakko virallisen lenkin jälkeen juosta vielä ylimääräiset 1½ kilometriä kun vain kertakaikkisesti tuntui niin hyvältä. Lenkin jälkeen kaikki pahat asiat olivat jossain kaukana ja oli hyvä ja mukava käpertyä sohvalle katsomaan elokuvaa. Huomenna pääsen ensimmäistä kertaa aikoihin aamulla rauhassa salille. Rääkkään koko kropan kaikki lihakset väsyksiin ja sitten päälle vielä tunti aerobista liikuntaa. Tuolla annoksella leijun varmaan metrin maanpinnan yläpuolella loppupäivän.

Kas, Jenkeissä on helikopteri törmännyt pilvenpiirtäjään. Niin sitä pitää. Mutta hei, jos muistan oikein niin BB talon asukkaat sai eilen keittoa eli taidankin vaihtaa kanavaa...

Ei kommentteja: