maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Elämme outoja aikoja. Mikään ei ole muuttunut, enkä jaksa märistä aina samoista ongelmista. Olen siis ollut kirjoittamatta. Kaipaan kuitenkin tätä mahdollisuutta selvitellä asioita, purkaa ajatuksia tekstiksi. Hetkellisesti kaikki on ollut hiukan paremmin. Pieni avautuminen auttoi asioita. En vain jaksa uskoa pysyviin parannuksiin. Enhän osaa itsekään muuttua.

Selvisin tänään hengissä sekä lääkäristä että labrasta. Ihan hyvässä kunnossa kuulemma olen ja verikoekin irtosi kerrankin helposti. (Mitä!?! Mullako muka verisuonet pinnassa!?!) Hiukan heikko happi oli aamulenkin, mitättömän aamupalan ja muutaman verikokeen jälkeen, mutta jaksoin kuitenkin vielä salillekin.

Iltamassa käytiin ostamassa pulkka. Kummipojalle joululahjaksi. Vähän ihmiset katsoivat kieroon, oltiin ilmeisesti hiukan ylitoiveikkaan oloisia sen pulkan kanssa. Eihän Turkuun saada lunta vielä pitkiin aikoihin niin paljoa, että pulkkamäkeen pääsisi. Tänä talvena voisi muuten oikeesti mennä pitkästä aikaa laskemaan mäkeä. Olis hiukan helmeä.... Ja sitten kuumaa kaakaota, sopivilla terästyksillä. =)Kuka lähtee mukaan?

Ei kommentteja: