torstaina, helmikuuta 09, 2006

Ahdistusta

Enpä sitten juurikaan nukkunut viime yönä. Tää on taas tätä mun murehtimista ja asioiden vatvomista. Täytyy miettiä kaikki asiat moneen kertaan läpi ja siitä huolimatta tuntuu vaan että hermostuttaa ja ahdistaa.

Mä en ymmärrä kuin mä en nytkään pääse lähtee matkoille silleen rauhallisesti, niinku normaalisti. Nytkin on kauhee häsellys koko aamupäivän ja sit viel töihin. Elämä on vaan tällä hetkellä sellasta, että mitään on tosi vaikea ennakoida ja se taas tekee musta todella epävarman. Elämänhallinta karkaa käsistä, kun asiat tapahtuvat yht'äkkiä. Ja sit tulee tätä turhaa murehtimista asioiden järjestymisestä. Onneksi mä sentään "toimin" kohtuullisen hyvin paineen alla. Ainakaan vielä ei mitään suurempia mokia ole sattunu. Toisaalta tänäänhän siihen on taas hyvä mahdollisuus. *koputtelee puuta*

Ai niin.. Täytyy vielä mainita. Vaihdan tänään blogini salasanan joka ilmeisesti voi johtaa siihen, etten tänne enää koskaan kirjoita, eli siis ei kannata ihmetellä. Yksi ilmeisesti tämän paikan suurimpia ongelmia on salasanan vaihto ja tuo kommentointi.

Ei kommentteja: