torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Seksiä. Oikeesti. Outoa. Mä sain jopa itsestäni irti jonkin sortin aloitteen poikasen ja taisin jopa ainakin melkein halutakin sitä. Meinasin vaan tukehtua ärtymykseen jälkeen päin, kun toinen kysyy, etä mikä siinä oli susta kaikkein parasta. Voiko siihen vastata, että se, et musta ei tuntunut siltä, että täytyy oksentaa välillä? Ei varmaankaan voi. Taisin vastata kuitenkin rehellisesti: "Se, että sinusta tuntuu hyvältä." En tiedä mitä hän sitten siitä ajatteli.

Piru muuten periköön nämä kaikki "Seksiguru"-ohjelmat mitä telkkarista nykyään tulee. Toinen on jäänyt niihin koukkuun ja yrittää nyt toteuttaa niitä ohjeita meidänkin suhteessamme. Mä en todellakaan halua, että mua ja mun tekemisiä ruoditaan sängyssä kuin urheilusuoritusta konsanaan. Keskusteleminen on ok, mutta silloin täytyisi myös kuunnella ja ymmärtää.

Bussissa on viime aikoina kuullut mielenkiintoisia keskusteluja. Eilen vakoilin nuorten miesten sielunelämää kahteenkin otteeseen. Töihin mennessä taakseni istahti kaksi kaverusta, joilla ikää oli about 19 wee. Nämä kaksi olivat ilmeisesti kohtuullisen uusia tuttavuuksia, joiden pääasiallinen keskustelunaihe oli "mimmit" ja se voiko Exän kanssa olla missään väleissä. Samalla suunniteltiin kuinka monta "mimmiä" per jätkä täytyy bileisiin kutsua, että niissä on jotain järkeä. "Kun eihän me niit jätkiä siellä katella." Teiniä, söpöä ja hiukan ärsyttävää. Mutta kaipa nuokin aikuistuu joskus.

Toinen keskustelu, jolle hymähtelin monta astetta ärtyneemmin tapahtui töistä palatessa. Bussiin saapui joukko mustia nuoria miehiä, jotka puhuivat keskenään englantia. "Playah" taisi olla se suosituin sana. " I always play my game. I like your game, but I don't wanna play it. It's all about being a playah". " Yeah, I know what you mean. My game is my game and I'm from Colombia, so I'm a real playah". Voi kiesus. Eräs kanssa matkustaja puuttui keskusteluun kohteliaasti huomauttaen, että joskus tekis ihan hyvää kuunnella mitä suustaan päästää. " But hey, don't hate the player, hate the game!!"

Mikä voisi olla feikinpää kuin tuo leveä gangsta aksentti.... Bling bling.

1 kommentti:

mimesis kirjoitti...

Mä kanssa kavahdan sitä, että toinen ehdottelee turhan suoraan. Flirttailu on sitten eri asia. Mut totaalinen turn off on just joku "mitäs jos tänään vähän" -tyylinen lähestyminen.