lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

V for Vendetta. Visuaalisesti vaikuttava elokuva. Juoni oli kyllä heppoinen,mutta ei kai näiden tekijöiden elokuvia juonen takia katsotakaan. Paljon symboliikkaa. Jätti kuitenkin yllättävän kylmäksi. Jännää, että fasistista yhteiskunnan puhdistamista epätoivotuista aineksista kuvattiin lähinnä seksuaalivähemmistöjen kautta.

Heräsin tänään seitsemältä ja oli tarkoitus mennä lenkille. Kävin kääntymässä parvekkeen ovella ja totesin, että peiton alla on mukavampaa kuin harmaassa kevät aamussa. Työpäivä rämmittiin työkaverin läpi aika matalalta. Hänellä oli varsinainen mokailupäivä, enkä nyt itsekkään ollut kamalan skarppi.

Katsottiin äsken Lord of War -leffa. Minkäs sille teet, että Cage ei iske. Varmaan kauheimman näköinen ja kuuloinen miesnäyttelijä minkä tiedän. Tarina sinällään oli ok. Maailma on paha ja se, kuka sitä pahuutta osaa parhaiten käyttää hyväkseen, rikastuu... No shit, Sherlock.

Kaveri soitti äsken humalassa baarista. Saas nähdä kuinka meidän huomisen leffaan menon käy, oletettavasti jollakulla on hiukan krapula huomenna. ;)No mut ei hätää, vielä me keretään.

Ei kommentteja: