maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Laatat iskeytyvät seinään mahdollisesti jo huomenna!!!! Me saadaan kylppäri takaisin jo viikonlopuksi. Aivan helmi juttu.

Muutenkin asiat tuntuvat olevan paremmin. Eivät ehkä aivan niin kuin ennen, mutta kyllä tämä varmaan tästä.

Näin eilen pikku Hilma kissaneitokaisen, joka oli kyllä kasvanut suorastaan silmissä. Hilma on kyllä pieni AD/HD kissa. Unohtaa sekunnissa mitä oli tekemässä. Pomppii sujuvasti lelusta toiseen, peseytymiseen ja syömiseen. Pikku söpöläinen. Kiinnostunut kaikesta ja koordinaatio vielä hiukan hakusessa. Elämä pelkkää nukkumista, leikkimistä ja syömistä. Ah, sitä kissanelämää.

Viime yö meni levottomasti pyöriskellen. Liskojenyö täynnä hämäriä unia, joissa tapahtui ties mitä ties keiden kanssa. Onneksi en muista puoliakaan. Heräsin kahdelta ja siirryin sohvalle. Onneksi näin vapaapäivänä on aikaa ottaa päivätorkut.

Yöllisen levottomuuden aiheutti luultavasti tämän iltainen yt-neuvottelujen toinen kierros. Kuullaan mitä tapahtuu ja missä järjestyksessä. Pieni pelko perseessä siitä, että huomenna ei tartte mennä töihin, vaan saan kenkää samantien. En sitten tiedä. Ei kai tämä huono onnikaan voi mennä ihan niin pitkälle. Muutaman tunnin päästä olen viisaampi.

Täytyy vielä mainostaa sen verran, että olimme työporukan kanssa lauantaina tuhoamassa kannustuslisiä (=D) Naantalissa. Ja täytyy kyllä heti todeta, että nyt olen kyllä menettänyt jotain, kun en siellä aikaisemmin ole käynyt. Seuraavana aurinkoisena vapaapäivänä aion sinne suunnata uudelleen. Kävellä vain rantabulevardia ja kuvitella olevani Etelä-Euroopassa. Istua välillä siiderillä, jollain terassilla ja katsella purjeveneitä.

Ei kommentteja: