sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

Kun nukkuu muutamana yönä 10 tuntia, huomaa kuinka väsynyt sitä onkaan ollut. Viime yönä seikkailin osana joukkuetta, jonka tehtävänä oli selvittää joukko vaikeita "ratoja" ja löytää kadonneita aarteita. Joka viikko äänestettiin ulos joukkueen heikoin lenkki. Levottomien unien tiimellyksessä olin mm. raapinut itseni verinaarmuille ja tökännyt kynnellä silmään. Ilmeisesti kyseessä on vakava BB addiktio ja vieroitysoireet Tomb Raiderista. Tosielämän arkeologia kun on vienyt peliajan aika vähiin.

Muutenkin aika kuluu kuin siivillä. Töitä on 6 päivää viikossa ja sunnuntai tuntuu hurahtavan aika vauhdilla. Tulevaisuudessakin työtilanne näyttää odotettua paremmalta ja Joulun alla jopa kiireiseltä. Mitenhän sen mun Gradun taas käykään....

Ajattelemisen olen jättänyt vähemmälle. Tällä hetkellä katson vain mitä elämä tuo tullessaan. En jaksa miettiä kaikkia syy ja seuraussuhteita. Vaikutan kuulemma normaalia onnellisemmalta, mistä sitten johtuukaan. Ystäville jää vain kovin vähän aikaa töiltä ja tältä toiselta projektilta. Olisin kerrankin sosiaalisella tuulella, mutta ei voi mitään. Kaikkea ei voi saada.

Ei kommentteja: