tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Siirsin tänne vanhasta blogista Tammikuun bloggaukset, jotka alunperin sensuroin liian angstin ja synkkyyden takia. Olin näköjään osan noista pahimmista poistanut myös sieltä eli aika kesyä tavaraa loppujen lopuksi. Mutta yleisön pyynnöstä. ;)

Tänään on väsymyspäivä. Työpäivä oli pitkä kuin nälkävuosi. Lehdistötilaisuus sai kaikki näkemään punaista. Televisiokamerat surisivat ja salamavalot räpsyivät. Eräs lehtikuvaaja oikein innostui: "Olkaa nostavinanne niitä ämpäreitä. Olkaa lapioivinanne. Olkaa oikein kunnolla tekevinänne työtä." Niin, me nostetaan ämpäreitä oikeasti, lapioidaan oikeasti ja tehdään työtä oikeasti. Kuvaaja voi ihan rauhassa olla ottavinaan kuvia, niin me ollaan tekevinämme työtä ja kaupunki on maksavinaan palkkaa. Pärstäni saattaa siis likaisuudessaan komeilla muutaman lehden kuvissa huomenna. Arvaa onko kivaa?! Paikallistelkkarissa varmaan esiinnyttiin jo tänä iltana.

Loppupäivä sitten lapioitiinkin kiukulla, joka yhdistettynä puolentoista tunnin salitreeniin, saa energiat vähiin ja kädet tärisemään. Mutta tuli kyllä hienoja löytöjäkin.

Ei kommentteja: